Acum
Proiectul cultural „Arderi experimentale/Arderi arhaice”, la a VIII-a ediție
300 Bulevardul Mamaia Constanța
De la 09:00 pana la 16:00
Cursanții clasei de ceramică din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Secția Cultural-Educativă, catedra de Arte Vizuale, vor participa, în perioada 17 - 19 mai 2024, în spațiul Uniunii Artiștilor Plastici, Filiala Constanța Unu, la activitățile din cadrul proiectului cultural „Arderi experimentale/arderi arhaice”, ediția a VIII-a. Acest workshop-experiment este deja unul cu tradiție în spațiul cultural dobrogean, fiind inițiat de Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici, Filiala Constanța Unu.
20mai
Orizonturi citadine - expoziție de pictura
56 Bulevardul Ferdinand Constanța
mai 20 - mai 31
,,DE LA BACH... LA PIAZZOLLA” – recital extraordinar de muzică de cameră
56 Bulevardul Ferdinand Constanța
De la 17:00 pana la 18:30
Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada” și Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, vă invită la Recitalul extraordinar de muzică de cameră ,,DE LA BACH... LA PIAZZOLLA”, cu violoncelistul concertist FRANCESCO MARIOZZI (Italia) și pianista ANDREEA BRATU (Constanța-România).
21mai
Tur cultural la țărm de Marea Neagră
42 Bulevardul Tomis Constanța
De la 15:30 pana la 17:00
24mai
Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean ,,Teodor T. Burada” Constanța, în colaborare cu Asociația Patronală RESTO Constanța, organizează, în perioada 24 – 26 mai 2024, la Pavilionul Expozițional Constanța, a II-a ediție a ,,Festivalului Tradițiilor și Gatronomiei Pescărești”. După succesul ediției de anul trecut, care a atras un public numeros, constănțeni și turiști deopotrivă, manifestarea menită să promoveze cultura tradițională autentică, bogăția folclorului și gastronomia pescărească, revine în forță, cu o nouă ediție plină de surprize.
01iun
"Micul artist" - Expoziție de pictură și artă
56 Bulevardul Ferdinand Constanța
iun 1 - iun 7