,,DE LA BACH... LA PIAZZOLLA” – recital extraordinar de muzică de cameră

56 Bulevardul Ferdinand Constanța

luni, mai 20 2024 la ora 17:00 pana la 18:30

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada” și Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, vă invită la Recitalul extraordinar de muzică de cameră ,,DE LA BACH... LA PIAZZOLLA”, cu violoncelistul concertist FRANCESCO MARIOZZI (Italia) și pianista ANDREEA BRATU (Constanța-România).

Recitalul muzical extraordinar face parte din agenda evenimentelor și activităților cultural-artistice dedicate sărbătoririi istoriei milenare a Constanței și va avea loc în data de 20 mai 2024, interval orar 18.00-19.30, în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin”. 

Promovarea valorilor muzicale clasice perene în context diacronic extins pe parcursul a peste 350 de ani de cultură și civilizație europeană este obiectivul și destinația parcursului muzical, în cadrul acestui eveniment fiind cuprinse, spre a fi audiate live, sonate integrale și lucrări consacrate pentru violoncel și pian din genuri care aparțin muzicii de cameră de stil baroc, clasic, post-romantic și contemporan (tango argentinian).

Prezentarea spectacolului va fi asigurată de actrița Ana-Maria Ștefan.