S-au pus în vânzare biletele pentru Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia” – ediție aniversară 60 de ani

Publicat în august 11 2023
CCTB


Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizatorul Festivalului Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia”, a pus în vânzare, începând cu 10 august 2023, biletele pentru ediția jubiliară a acestui eveniment, care marchează împlinirea a 60 de ani de la prima ediție și totodată, revenirea în peisajul festivalier românesc, după 11 ani de absență. Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia” se va desfășura timp de trei zile, în perioada 25 – 27 august 2023 și va aduce, pe scena din Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, concerte și recitaluri susținute de cei mai îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească.  

Biletele se pot achiziționa de pe platforma de vânzare a biletelor în sistem online festivalmamaia.cinemagia.ro  și casierie, la următoarea adresă: Bulevardul Ferdinand nr. 56. Program casierie: 10 august -24 august: 13:00-20:00; 25 august -27 august: 12:00-18:00.

 Tarifele biletelor sunt următoarele:  

  • Bilet întreg: 28 lei/zi;
  • Bilet copii/elevi/studenți: 7 lei;
  • Bilet pentru o zi pensionari: 14 lei.

Click aici pentru bilete

Nu se emit abonamente pe durata celor trei zile de festival.

Potrivit regulamentului de desfășurare a Festivalului Național de Muzică Ușoară „Mamaia” 2023, accesul la festival se va face prin scanarea biletului la porțile de acces în locație (Piațeta Perla din stațiunea Mamaia), fie printat, fie în format electronic, de pe dispozitivele mobile. Accesul este posibil doar pe baza unui bilet valabil însoțit de dovada pentru care s-a oferit discount (exceptând copiii sub 3 ani, care nu ocupă un loc individual).

Accesul este general, fără rând și loc atribuit, iar spectatorii vor fi îndrumați în gradene de către  personalul organizatorului.

Pentru orice nelămurire, vă rugăm să urmăriți site-ul www.cctb.ro, www.centruljeanconstantin.ro, aplicația mobilă CulTur Up, precum și paginile de socializare facebook, pentru modificări în timp real https://www.facebook.com/CentrulCulturalJudeteanConstantaTeodorTBurada https://www.facebook.com/CMEPTJC 

 

ANULARE BILETE ȘI RAMBURSARE BANI

 

           Biletele achiziționate nu pot fi anulate sau schimbate. Contravaloarea biletelor se returnează EXCLUSIV numai în cazul anularii festivalului. EXCEPȚIE DE LA CAZ FACE FORȚA MAJORĂ (anularea nu ține de voința organizatorilor sau artiștilor) UNDE, contravaloarea biletelor NU SE RETURNEAZĂ.

 

REVENIRE ÎN PEISAJUL FESTIVALIER, DUPĂ 11 ANI DE ABSENȚĂ: ARTIȘTI ÎNDRĂGIȚI, MOMENTE SPECIALE, CONCERTE, RECITALURI, PREMII ȘI SURPRIZE

 

            Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”, care va avea loc în zilele de 25, 26 și 27 august 2023, pe scena din Piațeta Perla din Mamaia, revine în atenția publicului, după o absență de 11 ani, cu o ediție jubiliară care reunește momente speciale, numeroase surprize, premii, concerte și recitaluri susținute de nume de referință ale muzicii ușoare românești.  

            Pe durata celor trei zile de festival, pe scenă vor urca artiștii, după cum urmează: vineri, 25 august: Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu & Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună, Romanița Duminică. Recitaluri - Direcția 5, Holograf; sâmbătă, 26 august: Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Dani Ionescu, Anca Florescu, Jazzy Jo, Anca Țurcașiu. Recitaluri – Proconsul, Cargo; duminică, 27 august: Miki ex-Kpital, Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Gabriela Atanasov, Betty Iordăchescu, Hara, Vlad Nicolici. Recitaluri – Voltaj, Loredana & Banda Agurida. Programul poate suferi modificări.

Alături de artiștii invitați și de momentele speciale pregătite pentru public se va afla Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară ,,Mamaia”, dirijată de Daniel Jinga. Ediția aniversară a evenimentului va fi prezentată de Liana Stanciu și Aurelian Temișan.  

Festivalul Național de Muzică Ușoară ,,Mamaia”– ediție aniversară 60 de ani este organizat de Centrul Cultural Județean  ,,Teodor T. Burada”, în  parteneriat cu  Consiliul Județean Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Apariții presă: 

FocusPressTomisnewsRadiovacantaCugetLiber, Antena3CT, CityPress, AtactdeCT, DottoTV, OpiniaConstantei, Ordinea.ro, Timpul.info, Ziuade CT, ZiareLIVE, ZiareOnline, Constanta.press, Constanteanul.ro, TomisNews, TVAlphamedia