CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL EDUCATIV PENTRU TINERET „JEAN CONSTANTIN”

Publicat în aprilie 19 2023
CCTB


Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, vă invită la aniversarea a 5 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, joi 20 aprilie 2023.

            S-au scurs prin sita timpului deja 5 ani, de când porțile Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” au fost deschise. Din 2018 și până azi, constănțenii s-au putut bucura de evenimente cultural - cinematografice, educative, manifestări de anvergură, de bun gust și de calitate! Nume mari au trecut pragul Centrului, contribuind la succesul unor evenimente organizate pentru constănțeni și nu numai.

„Dorim pe această cale să mulțumim tuturor celor care de-a lungul anilor și-au adus aportul la îndeplinirea scopului acestui Centru Multifuncțional. Ne dorim să veniți de fiecare dată cu bucurie. În spatele tuturor evenimentelor, se află o echipă numeroasă, minunată,  iar împreună ne  străduim în permanență să organizăm evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele. Constănțenii merită un loc unde să petreacă timp de calitate. Vă mulțumim că ne alegeți în fiecare zi.” A declarat Ștefania Laura Abibula Stroe, Director General al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”.

            La 5 ani de la inaugurare, Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, organizează cu prilejul aniversării Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, o serie de manifestări dedicate tuturor categoriilor de vârstă, cu precădere populației tinere. Și de această dată, manifestările propuse, invită segmentul țintă la un program propice pentru petrecerea timpului liber.

  • Programul începe de dimineață, de la ora 10:00  cu  proiecția filmului Coco (dublat), dedicat preșcolarilor, un festin vizual ce explorează teme importante precum: familia, cultura, viața și moartea.
  • Pentru adolescenți (și nu numai), va fi difuzat filmul Dungeons & Dragons: Frăția hoților,  (subtitrat), un film care reușește să captiveze atenția publicului tânăr. Acesta va avea loc joi, 20 aprilie, începând cu ora 13:00.  

Cei care doresc să participe, sunt rugati să contacteze numărul de telefon: ‎0770439945.  Persoană de contact: Oana Popescu, inspector de specialitate. Participarea este gratuită. La ora 17:00 vă dăm întâlnire din nou la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”, de unde vom porni Turul Cultural „Jean Constantin”,  un eveniment cultural ce poartă în semn de omagiu numele celebrului actor. Manifestarea se va desfășura în orașul Constanța, în colaborare cu prof. dr. Ivan Răzvan Raul. Turul Cultural „Jean Constantin” are ca scop incursiunea în inima Constanței.  Venim astfel în întâmpinarea constănțenilor cu o plimbare "la pas". Înscrierea se va face telefonic la numărul de telefon: ‎0 770 431 994.  Persoană de contact: Andreea Ștefan, inspector de specialitate. Participarea este gratuită.

  • De la ora 19:00, constănțenii sunt invitați la un deosebit Spectacol de Folclor, susținut de Ansamblul Folcloric Profesionist „Brâulețul”. Alături de solista Ansamblului Elena Plătică și artista Marina Sava pe scenă va urca și îndrăgitul artist Valentin Sanfira. Dirijor: Cristian Obrejan!

Accesul se face gratuit în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi!