,, Furiosa: A Mad Max Saga”

Publicat în mai 20 2024
CCTB


O franciză foarte iubită, un prequel alimentat cu testosteron, „Furiosa: A Mad Max Saga”,  va rula în avanpremieră la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin, joi 23 mai ora 19:00.

Biletele sunt disponibile spre vânzare:  https://www.centruljeanconstantin.ro/movie/furiosa-a-mad-max-saga

 Ani de zile s-a vorbit de un prequel Mad Max, „Furiosa: A Mad Max Saga”,  iar acum acesta pare să intre în linie dreaptă pentru întâlnirea cu publicul. 

Este un blockbuster captivant, cu două secvențe intense de acțiune, și se diferențiază de Mad Max: Fury Road prin faptul că pune mult mai mult accentul pe călătoria emoțională a tinerei Furiosa, oferind fanilor oportunitatea de a se cufunda din nou în lumea Mad Max. Totuși, deși e un film ambițios cu o narațiune complexă, anumite momente semnificative sunt comprimate sau estompate, ceea ce subminează povestea. Per ansamblu, Miller a creat un prequel demn de saga Mad Max cu care își poate încânta admiratorii francizei și chiar să-și câștige noi simpatizanți.

Un punct de atracție al filmului va fi fără îndoială Chris Hemsworth, care preia de la Hugh Keays-Byrne rolul lui Immortan Joe, principalul antagonist din Fury Road. Va fi cu siguranță cel mai dezlănțuit rol negativ din cariera actorului australian care și-a petrecut mai bine de un deceniu, interpretându-l pe Thor în filmele Marvel.

Cu o durata de 149 de minute, co-produs și regizat de George Miller, scris împreună cu Nico Lathouris, fiind a cincea franciza Mad Max.

În România, „Furiosa: A Mad Max Saga”,  este distribuit de Vertical Ent. și va rula în format 2D.