Programul complet al Zilelor Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’ – 6 ani de la inaugurare

Publicat în aprilie 19 2024
CCTB


Cinefilii și pasionații de artă, muzică live și super-show-uri de magie, comedie și actorie, sunt așteptați, în perioada 20 – 23 aprilie 2024, la evenimentele aniversare organizate de Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, în cadrul ,,Zilelor Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin – 6 ani de la inaugurare”.

Programul complet și biletele online se regăsesc la următoarele link-uri – cinema: https://www.centruljeanconstantin.ro/program-cinema și evenimente: https://www.centruljeanconstantin.ro/evenimente

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 11:00, micii spectatori, însoțiți de părinți, bunici sau prieteni, sunt invitați în lumea faimosului Magician Robert Tudor, care va face, în sala de spectacole a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret (CMEPT) „Jean Constantin”, o demonstrație de magie uimitoare, în stilul său consacrat, cu trucuri, glume și momente interactive pline de suspans. Biletele pentru super-show-ul simpaticului magician Robert Tudor se pot procura online https://www.centruljeanconstantin.ro/eveniment/spectacol-pentru-copii-cu-magicianul-robert-tudor și de la casieria CMEPT „Jean Constantin”.  

Tot sâmbătă, 20 aprilie 2024, cinefilii se vor bucura de o după-amiază de film românesc, fiind invitați să (re)vadă pe marele ecran mini-serialul Brigada diverse, după cum urmează: 20 aprilie, ora 14:00 - ,,B.D. intră în acțiune’’, ora 16:00 - ,,B.D. în alertă!’’ și ora 18:00 –,,B.D. la munte și la mare’’.

De asemenea, în cadrul ,,Zilelor Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin – 6 ani de la inaugurare”, iubitorii de artă vor avea prilejul să se delecteze și cu lucrările cuprinse în expoziția Clasei de Pictură și Grafică a Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” - profesor coordonator Ioana Călinescu. Denumită sugestiv ,,Pasiuni’’, expoziția de grafică și pictură va avea vernisajul sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 16:30 și va putea fi vizitată în perioada 20 – 27 aprilie 2024, în spațiul expozițional al CMEPT ,,Jean Constantin’’. Intrarea este liberă.

Expoziția ,,Pasiuni’’ cuprinde lucrările a 27 de cursanți cu vârste cuprinse între 12 și 80 de ani, realizate în atelierul de pictură al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, temele fiind diverse precum: naturi statice, peisaje, flori și diferite compoziții de grafică.

       Duminică, 21 aprilie 2024, în sala mare a CMEPT ,,Jean Constantin’’ vor rula cele mai noi producții cinematografice ale momentului. Biletele la proiecții au tarif aniversar – 12 lei/ bilet și se pot achiziționa de la casieria CMEPT „Jean Constantin” sau online, după cum urmează:

 

   Marți, 23 aprilie 2024, ora 19:00, pe scena Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’, este așteptat să facă un show de poveste artistul supranumit romanticul incurabil al industriei muzicale românești, ȘTEFAN BĂNICĂ! Biletele se pot procura online https://www.centruljeanconstantin.ro/eveniment/concert-stefan-banica și de la casieria CMEPT „Jean Constantin”.   

Tot în cadrul ,,Zilelor Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin – 6 ani de la inaugurare”, publicul va putea admira, în foaierul CMEPT ,,Jean Constantin’’, o expoziție de fotografie cu imagini din trecut ale cinematografului, cât și ale artiștilor care i-au trecut pragul, de-a lungul timpului.

Pentru cei interesați de achiziționarea biletelor de la casieria CMEPT ,,Jean Constantin’’, din bulevardul Ferdinand nr. 56, reamintim că programul este următorul: Luni - 10.00-16.00, Marți - 10.00-16.00, Miercuri - 10.00-16.00, Joi - 13.00-20.00, Vineri - 13.00-20.00, Sâmbătă - 10.00-20.00, Duminică - 10.00-20.00.