Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’ – 6 ani de la inaugurare

Publicat în martie 29 2024
CCTB


Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, invită publicul să participe, în perioada 20 - 23 aprilie 2024, la „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin – 6 ani de la inaugurare”.

Momentul aniversar – împlinirea a 6 ani de când Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret (CMEPT )„Jean Constantin” și-a deschis oficial porțile pentru spectatorii de la malul mării, delectându-i, aproape zi de zi, cu evenimente cinematografice, educative și cultural-artistice de anvergură – va fi marcat, în luna aprilie, printr-o suită de manifestări pentru toate gusturile și pentru toate vârstele.

Și pentru că a devenit deja o tradiție, în ultimii ani, ca la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ,,Jean Constantin’’ să aibă loc, periodic, evenimente de înaltă ținută artistică, iată că, în perioada imediat următoare, constănțenii – și nu doar ei – sunt invitați să își rezerve locuri în sala de spectacole, unde se vor bucura de manifestările aniversare extraordinare.

Programul organizat cu ocazia aniversării a 6 ani de la inaugurarea Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” este unul variat și captivant, urmând să debuteze sâmbătă, 20 aprilie 2024, de la ora 11:00, cu spectacolul oferit de Magicianul Robert Tudor. Celebrul iluzionist adorat mai ales de micul public va aduce în sala de spectacole un show unic, plin de mister și magie. Biletele la reprezentație se pot achiziționa atât online https://www.centruljeanconstantin.ro/eveniment/spectacol-pentru-copii-cu-magicianul-robert-tudor, cât și de la casieria Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”.  

După-amiaza zilei de sâmbătă, 20 aprilie 2024, îi este dedicată marelui actor Jean Constantin, o legendă a comediei românești, artist ale cărui filme sunt vizionate și astăzi, cu plăcere, de cinefilii de toate vârstele. Astfel, iubitorii de umor autentic românesc sunt așteptați să se amuze copios vizionând filmele din mini-serialul Brigada diverse, după cum urmează: 20 aprilie, ora 14:00 - ,,B.D. intră în acțiune’’, ora 16:00 - ,,B.D. în alertă!’’ și ora 18:00 –,,B.D. la munte și la mare’’. Intrarea publicului este liberă!

Duminică, 21 aprilie 2024, cinefilii sunt așteptați din nou în sala mare a CMEPT ,,Jean Constantin’’, pentru a urmări cele mai noi producții cinematografice ale momentului. Biletele la proiecții au tarife aniversare și se pot achiziționa începând cu data de 15 aprilie 2024, online, de pe site-ul CMEPT „Jean Constantin” sau de la casierie.

 Una dintre surprizele suitei de manifestări aniversare – 6 ani de la inaugurarea CMEPT ,,Jean Constantin’’ – este un show muzical extraordinar, care îl va readuce pe scena de la malul mării pe inegalabilul artist Ștefan Bănică. Doritorii sunt invitați marți, 23 aprilie 2024, ora 19:00, la un Concert Ștefan Bănică ce promite o atmosferă de neuitat, cu dans, muzică live și hit după hit. Biletele se pot procura online https://www.centruljeanconstantin.ro/eveniment/concert-stefan-banica și de la casieria CMEPT „Jean Constantin”.   

Evenimentele aniversare vor fi completate de o expoziție de fotografie organizată în foaierul CMEPT ,,Jean Constantin’’, unde publicul va putea admira imagini din trecut cu cinematograful, cât și cu artiștii care i-au trecut pragul, de-a lungul timpului.

Pentru cei interesați de achiziționarea biletelor de la casieria CMEPT ,,Jean Constantin’’, din bulevardul Ferdinand nr. 56, anunțăm că programul este următorul: Luni - 10.00-16.00, Marți - 10.00-16.00, Miercuri - 10.00-16.00, Joi - 13.00-20.00, Vineri - 13.00-20.00, Sâmbătă - 10.00-20.00, Duminică - 10.00-20.00.

Vă așteptăm cu drag, în perioada 20 - 23 aprilie 2024, să sărbătorim împreună „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin – 6 ani de la inaugurare”!