Început de vară cu recitaluri de chitară, actorie, pian și canto, susținute de cursanții Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’

Publicat în iunie 8 2023
CCTB


Bijuterii cultural-artistice pentru publicul din Constanța, Cernavodă și Medgidia

Consiliul Județean Constanța, prin Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’ organizează, în luna iunie, o serie de recitaluri de chitară, actorie, pian și canto, atât în Constanța, cât și la Medgidia și Cernavodă. Spectacolele vor fi susținute de cursanții instituției de cultură și sunt un bun prilej pentru aceștia de a evolua în fața publicului iubitor de cultură și artă, de a se acomoda cu emoțiile scenei și, desigur, de a-și demonstra talentul și buna pregătire cultural-artistică, sub îndrumarea profesorilor coordonatori. Recitalurile de chitară, actorie, pian și canto vor avea INTRARE LIBERĂ.

Suita spectacolelor din luna iunie se deschide duminică, 11 iunie 2023, la ora 12.00, cu un Recital - Examen de sfârșit de an al cursanților Clasei de chitară, Secția Externă Cernavodă a Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’, profesor coordonator fiind Petre Sergiu. Recitalul va fi găzduit de Biserica Catolică din Cernavodă.

„Copilăria în vers și cântec” este titulatura sub care se va desfășura recitalul claselor de pian și actorie din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’, la sediul din Bd. I. C. Brătianu nr. 68, programat luni, 12 iunie 2023, cu începere de la ora 17.00. Profesori coordonatori: Ana-Maria Ștefan (actorie) și Georgiana Costea - Glugă (pian).

 

Secția Externă Medgidia va prezenta, joi, 15 iunie, de la ora 16.30, la Casa de Cultură „I. N. Roman” Medgidia, spectacolul ,,Petale de flori pe portativ’’. Profesor coordonator: Angela Moraru.

Invitați în spectacol vor fi:

  • Clubul de Balet ,,Micuța Balerină’’ din Medgidia, coregraf: Nicoleta Gafencu;
  • Clasa de Balet a Casei de Cultură din Medgidia, instructor: Nicoleta Moroianu;
  • Clasa de Dans Sportiv de la Casa de Cultură din Medgidia, coregraf-instructor: Bogdan Buzatu;
  • Clasa de Canto din cadrul Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’, profesor: Daniel Mititelu;
  • Clasa de Vioară, Casa de Cultură din Medgidia, profesor: Tănase Garciu.

De asemenea, Secția Externă Cernavodă a Centrului Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’ a pregătit pentru vineri, 16 iunie, ora 16.00, la Casa de Cultură ,,I. D. Chirescu’’, recitalul de Canto Muzică Ușoară ,,Colorează-mi lumea cu vocea ta’’. Profesor coordonator: Roxana Elena Ghindici.

,,Cu gândul la vacanță’’ este spectacolul care va fi prezentat de Secția Externă Medgidia, Clasele de Canto Muzică Ușoară și Populară, sâmbătă, 17 iunie, cu începere de la ora 11.00, la Casa Armatei Medgidia, Profesor coordonator: Daniel Mititelu. Invitate vor fi trupele de teatru ,,Joker’’ și ,,The Fighters’’.

Accesul publicului la recitalurile organizate de Centrul Cultural Județean Constanța ,,Teodor T. Burada’’ este gratuit.