Canto clasicDurata curs: 3 ani

Înscrierile se fac în perioada 01 Septembrie - 20 Septembrie.

    

       Cursul de bel canto este deschis tuturor, indiferent de vârstă, fie că sunt începători sau avansați și se  adresează în egală măsură celor care vor să studieze canto clasic dar și muzică ușoară. Fiecare are posibilitatea să își dezvolte nivelul cunoașterii muzicale și să aprofundeze noțiunile pe care nu le știe decât la nivel general. 
         Lecțiile sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul fiecăruia și în funcție de vârstă, iar o lecție durează 50 de minute. Tehnica “belcanto-ului”, urmărește dezvoltarea naturală a emisiei vocale, o voce clară, limpede, mereu tânără, bazată pe o respirație corespunzătoare.
          Pe parcursul lecțiilor de canto se vor învăța: tehnica vocală, respirația, dicția, frazarea, intonația, dar și dezvoltarea auzului muzical, agilitatea, prezența scenică și mișcarea. Totodată, elevii noștri sunt încurajați să cânte în public. Acest lucru devine posibil în mediul prietenos al recitalurilor bianuale oferite de școala noastră de muzică. Recitalurile au ca scop dezvoltarea talentului muzical și deprinderea încrederii de a interpreta pe scenă, în fața unui public numeros, lucru care îi va ajuta pe elevi să se dezvolte atât ca oameni, cât și ca muzicieni. Prin intermediul recitalurilor elevii se dezvoltă ca artiști încrezători în capacitatea lor de interpretare muzicală, motivându-i să aprofundeze studiul.
           Urmează-ți pasiunea alături de noi!! “Muzica oferă un suflet universului, aripi minții, zbor imaginației și viața oricui”. (Platon)


Experți: Iftene Doru

Dacă sunteți interesat de acest curs, vă invităm să completați câmpurile libere din link-ul alăturat și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil în vederea înscrierilor. Click aici

Acte necesare înscrierii la oferta educațională. Click aici

Atentie:  Cursul se va efectua la sediul la care își desfășoară activitatea profesorul la care veți fi repartizat în urma testărilor. Detalii testări. Click aici