Coregrafie de musicalDurată curs: 1 an

Înscrierile se fac în perioada 01 Septembrie - 20 Septembrie.

    Forma de teatru care combină muzică, cântece, dialog vorbit sau cântat și dans, se numește musical. În acest tip de spectacol, narațiunea, este transmisă prin cuvinte, muzică, mișcare și aspecte tehnice ale spectacolului ca un tot unitar.

Prin coregrafie se transmite mesajul non-verbal, mesaj corespondent al stării. 
Musicalul cunoscut uneori și sub numele de „teatru coregrafic”, reprezintă o formă artistică în care dansul și elementele teatrale sunt foarte bine combinate.
În coregrafia de musical, avem ca obiectiv  utilizarea de către  cursanți mișcările corpului lor pentru a putea transmite povești, emoții  și sentimente. Astfel, coregrafia de musical, reprezintă o fuziune între artele dansului și teatrului, aducând împreună aspecte artistice din ambele domenii. Musicalul este un gen al teatrului muzical de orientare non-academică, care îmbină sincretic literatură, teatru, muzică, dans, scenografie, light design, creând astfel un spectacol pentru publicul de toate vârstele. Cursul oferă o dezvoltare mai completă a abilităților individuale ale cursanților și se adresează tuturor celor care doresc să interpreteze prin dans, coregrafii pe partituri  celebre destinate  spectacolelor de acest gen.


Expert: Adriana Hoidrag

Dacă sunteți interesat de acest curs, vă invităm să completați câmpurile libere din link-ul alăturat și vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil în vederea înscrierilor. Click aici

Acte necesare înscrierii la oferta educaționalăClick aici

Atentie:  Cursul se va efectua la sediul la care își desfășoară activitatea profesorul la care veți fi repartizat în urma testărilor. Detalii testări. Click aici