RETRO CINEMA

Publicat în decembrie 21 2022
CCTB


Consiliul Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” și  Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă invită la RetroCinema miercuri, 21 decembrie, ora 18:00!

RetroCinema, face parte din activitatea curentă a Serviciului Coordonare Centrul  Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmului, și  aduce în fața publicului spectator filme vechi, premiate la Oscar, filme de suflet, filme emblematice pentru producția cinematografică a tuturor timpurilor, altfel spus, cinematografia clasică de la Hollywood. 
Filmul din această săptămână, Miracle on 34th Street (1947)/Miracolul din Strada 34, este un film clasic de sezon, cea mai credibilă versiune cinematografică a lui Moș Crăciun, pe care vi-l recomandăm în apropierea sărbătorilor de iarnă, cu actori de excepție precum: Maureen O'Hara, Edmund Gwenn și mulți alții. Filmul poate fi văzut MIERCURI 21 decembrie, ora 18:00 la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  - B-dul Ferdinand nr.56

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.