RetroCINEMA - Sweet November

Publicat în aprilie 18 2023
CCTB


Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vă invită la RetroCINEMA!

RetroCINEMA, face parte din activitatea curentă a Serviciului Coordonare Centrul  Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” și Exploatare a Filmului, și aduce în fața publicului spectator, filme vechi, filme de suflet, emblematice pentru producția cinematografică a tuturor timpurilor, altfel spus, cinematografia clasică de la Hollywood. 

Filmul din această săptămână, este „Sweet November” sau „Idilă de Noiembrie ”, avându-i pe Charlize Theron şi Keanu Reeves actorii noștri preferați în rolurile principale. Deși este vorba de un film din 2001, ne face plăcere să-l aducem în atenția publicului, pentru că de fiecare data, sentimentul transmis și emoțiile trăite de spectatori sunt la fel de intense.

Filmul poate fi văzut MARȚI 18 aprilie, ora 18:00 la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin”  - B-dul Ferdinand nr.56

Biletele s-au pus în vânzare

Tarif unic: 15 lei/ persoană.